5 coole ideeën over hoe te winkelen voor herenkleding

5 coole ideeën over hoe te winkelen voor herenkleding
08/11/2021, geplaatst door Alanic Global

Winkelen voor elegante en kosteneffectieve herenkleding kan voor veel mannen een echte uitdaging zijn. Met zo veel stijlen, kleuren, ontwerpen, prints die op de markt beschikbaar zijn gesteld door de kledingdistributeurs, is het vanzelfsprekend dat u in de war raakt wat u moet kiezen. Dus hieronder wordt een handige gids gegeven om kleding te selecteren waardoor je er niet op “goofy” lijkt, in plaats daarvan zal je er scherp uitzien zodat je je goed kunt kleden in budgetvriendelijke kleding van hoge kwaliteit.
Bekijk de 5 onmisbare garderobe mode en kleding voor kleding voor mannen.
Koop verstandig
Als je iets vindt dat je leuk vindt en je ziet dat het past en past perfect bij je, verspil dan geen tijd, maar krijg er een paar, in verschillende kleuren. In plaats van voor de afdrukken te gaan, probeer dan de vaste gekleurde kleding te overwegen, omdat ze normaal gesproken een veiligere gok zijn en bovendien in je garderobe gaan. Zodra je naar huis gaat, haal je de identificatie niet uit en houd het ontvangstbewijs bij je tot de tijd dat je er absoluut zeker van bent dat je het item wilt.
Vind de beste pasvorm
Het is geen probleem om erachter te komen wanneer de kleding strak is, maar het vereist een beetje nader in de buurt van de kwestie om erachter te komen of ze te groot zijn. Het belangrijkste om hier te onthouden is dat je er zo groot uitziet als je kleding en natuurlijk wil je dat niet. T -shirts moeten het lichaam afslaan en moeten ook op de juiste manier rond de schouders passen. Een broek mag de zolen van je schoenen niet aanraken, noch je rond het kruis omhoog.
Kies kleuren die je leuk vindt
Sta niet veel stil aan of een kleur er flatterend uitziet, omdat veel van hen er goed uitzien op een individu zolang de kleur zelf niet smakeloos is. Het is niet nodig om paars of roze te kiezen tot en tenzij je je op je gemak voelt. Een idee hier zou zijn om een ​​paar kleuren te kiezen en al uw kledingartikelen in die kleuren te kopen.
Houd de shorts voor informele uitstapjes
Als je shorts winkelt, kies dan altijd vracht- of kaki-shorts voor casual dagen en selecteer ze niet als je naar je werk gaat of ergens anders op afstand niet-casual, tenzij je in een ijswinkel of op een boot werkt. Je shorts moeten altijd ergens om je knie raken. Ze kunnen flodderig in de benen zijn, maar niet de kont of taille. In je zomerweekends draag je misschien je Polo T -shirt met je kaki -shorts!
Vergeet de accessoires niet
Draag nooit een zwarte riem met bruine schoenen en vice versa. Bezit in plaats daarvan een geweldige platte zwarte lederen riem en een elegant paar zwarte lederen schoenen. Poets ze en combineer ze met je donkere wash jeans en een knop omlaag om die beste date-look te bereiken.
Als service -eigenaar op zoek naar kwaliteitskleding van kwaliteit, moet je niet veel meer wachten, maar neem alleen contact op met de meest populaire onder de Wholesale Mens -kledingverkopers in de VS! Ga door de uitgestrekte catalogus en doe nu een bulkaankoop!
Audioversie: klik hier
Tags:
Bulk kledingdistributeurs
Kledingdistributeurs
Kledingdistributeurs in de VS.
Kledingdistributeurs Groothandel
Men Fashion Clothing Distributors
Herenklekverkopers in Colorado
Groothandel voor herenkleding
Groothandel Mens Clothing Leveranciers USA

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *