Waarom zijn flanels de beste in comfortabele kleding

Waarom zijn flanels de beste in comfortabele kleding
05/09/2021, gepubliceerd door Alanic Global

Flanel is het mode -equivalent van een deken. Het is even comfortabel, maar het is veel draagbaarder. Is er iets veel beter dan dat, met name wanneer het kwik aanzienlijk daalt van de ene week tot de andere, en je vraagt ​​je af waar de zomer naartoe ging? Het zachte, weergaloze materiaal betreft de redding en werkt overuren om je comfortabel te houden als het ineens buiten koud wordt. Je kunt afhankelijk zijn van je verrukkelijk opgetogen voelen wanneer je in deze prachtige stof bent ingepakt, of je nu knuffelt in een flanellen T-shirt of in een paar ultra-warme pyjama’s knijpt.
Veelzijdigheid
Flanel is een materiaal dat op verschillende manieren kan worden gebruikt. Het materiaal is veel meer dan alleen een comfortabele toevoeging aan uw winterseizoen. Het komt ook voor het optreden in vrijwel elk scenario! Exact hetzelfde kan niet nauwkeurig zijn voor veel textiel die voornamelijk in de laatste delen van het jaar plaatsvinden.
Uithoudingsvermogen
Of je nu in een paar pyjama’s glijdt of op flanellenplaten slaapt, het materiaal zal een leven lang meegaan. Elk stuk is handgemaakt met zorg en interesse om te detail.
Comfort
Het beste flanel wordt schoongemaakt om de structuur van de vezels te verbeteren en het product een zachter gevoel te geven. Dit verschil onderscheidt je flanellen gewaad van de rest van de gewaden in je garderobe. Toch is het veel meer dan alleen de soepele aanraking van de stof die het onderscheidt. Flanel houdt je warm terwijl je je op je gemak voelt.
Variaties
U wilt uw natuurlijke gevoel van uitzonderlijke stijl niet opleveren om warm te blijven. Dat is een van de belangrijkste redenen waarom zowel de flanel T-shirts van zowel mannen als de groothandel van vrouwen zo beroemd zijn. Het is ook aan de kredietwaardigheid van Flanel dat het talloze keuzes biedt. Het T-shirt kan ongedaan worden gebruikt over een T-shirt of in een fit-and-flare rok met laarzen worden stopgezet.
Gelaagdheid
De veelzijdigheid om te lagen is wat een gemakkelijke flanellen top onderscheidt van bijna wat dan ook in je kast. Flanel heeft een element “zien en worden gezien”. Het is niet zo verborgen als een gelaagdvest onder je jas. Het is de primaire attractie, maar zelfs als je er een lichte jas bovenop draagt, kun je verwachten dat een paar van de levendige geruite stijl zal springen en zichzelf herkent. Of je nu een verklaring wilt maken, je kunt altijd afhankelijk zijn van een flanel om je warm te houden als het buiten bevriest. Alles komt neer op de gelaagdheidstechniek die u kiest.
Als u aangepaste flanellenkleding aan uw winkel wilt toevoegen, nemen verkopers contact op met de leveranciers van aangepaste kleding en spellen uw behoeften.
Audioversie: klik hier
Tags:
Aangepaste kleding
Aangepaste kledingverkopers
flanel t-shirts groothandel
flanel t-shirts groothandel distributeurs in Noord-Amerika
flanel t-shirts groothandel in Spanje
flanel t-shirts groothandel VS
heren flanel t-shirts groothandel
Groothandel op maat gemaakte kleding
Groothandel aangepaste kledingproducenten in Las Vegas
Groothandel aangepaste kleding usa
dames flanel t-shirts groothandel

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Welke sieraden draagt ​​u naar kantoor?

Welke sieraden draagt ​​u regelmatig naar het kantoor (en verder)? (Deel Links als je er onlangs een hebt gekocht!) Welke sieraden moet je ervan weerhouden om er weer naar te reiken omdat je het misschien te vaak draagt? (Welke dure sieraden hebben je hebt gekocht, krijgen genoeg slijtage om de prijs te rechtvaardigen – en welke sieraden in je collectie heb je al je geld waard?)

Voor mijn $ 0,02 blijf ik Alexis Bittar -sieraden kopen, want dat zijn de kettingen die ik het meest draag – voor mij is het een gemakkelijke manier om kleur toe te voegen in de buurt van mijn gezicht, omdat ik de neiging heb om zoveel donkere neutralen te dragen. Sommige van mijn meest versleten items zijn deze blauwe hanger en deze neon gele hanger (wat een totale verrassing voor mij is; ik had niet gedacht dat neon geel mijn ding was). Ik kan op dit moment niet te koop vinden, maar de bovenstaande ketting is vergelijkbaar met mijn blauwe hanger, hoewel de mijne iets eenvoudiger is. (Maar nu zal ik die hierboven ook in de gaten houden, ha.)

Dit bericht bevat affiliate links en Corporette® kan commissies verdienen voor aankopen die via links in dit bericht worden gedaan. Zie hier voor meer informatie. Heel erg bedankt voor je steun!

Ik ben altijd blij om de Stephen Dweck Galactische oorbellen te halen die mijn partner voor mij heeft gekocht (nou ja, mijn lijst met gevraagde sieraden gekocht)-ze zijn mooi en interessant zonder te blingy te zijn, en de mistige roze Zie er mooi uit tegen mijn donkere haar. Aan de andere kant, ik hou nog steeds van, maar draag bijna nooit mijn Monica Vinader Siren -oorbellen omdat ze roségoud zijn met lichtblauwe stenen, en ik heb niet veel andere stukjes roségoud om ze te combineren. (Je kunt metalen mixen als je wilt, maar voor mijn $ .02 moet het een beetje meer opzettelijk zijn dan het dragen van één stuk in goud en één stuk in roségoud … maar misschien ben ik dat.)

{gerelateerd: hoe een sieradencollectie voor werk te bouwen}
Eén stuk weet ik niet zeker of ik genoeg waardeer, is mijn Ippolita -ketting. Ik hou van degene die ik heb gekocht, en ik heb er veel van gestalkt, voor een lange periode (6-12 maanden) om te zien wat ik wilde kopen … maar ik vind het gewoon niet leuk $ 300 waard. (Ik heb zojuist gecontroleerd – ik heb er $ 396 voor betaald bij de laatste oproep ervoor; deze eBay -optie lijkt erg op de mijne.)
Ik draag bijna nul van de fijne sieraden die ik heb gekocht bij Macy’s-achtige warenhuizen-ik heb tonnen onyx, granaat, parel en andere kettingen en ringen die ik nauwelijks draag. Ik heb een kleine saffierhanger in de vorm van een diamant die ik nog steeds draag, en een humoristisch grote gouden cocktailring in een paarsachtig/groen semi-lege juweeltje waarvan ik de naam op dit moment vergeet (ik denk dat het mystieke topaz is).

Voor speciale gelegenheden draag ik nog steeds mijn blingy, art deco-y diamanten oorbellen en een rechter diamanten ring-ze voelen allebei nog steeds chique en ik ben blij om ze eruit te trekken. (Ze waren echt moordenaars voor categorie voor mij!)
Lezers, hoe zit het met jou – welke sieraden draag je naar kantoor? Wat zijn je favoriete stukken op herhaling, en welke stukken denk je dat je meer moet dragen?
PSST: Hier zijn enkele van onze favoriete producten om sieraden op te slaan:

<< $ 19,39 $ 21,17 $ 18,99 $ 43,12 $ 12,99 $ 27,50 $ 15,99 $ 16,99 $ 15,99 >

Stock foto’s via stencil (blonde vrouw die een armband en meerdere kettingen en ringen draagt).

Het werkkledingrapport van Frugal Friday: Noodzakelijke Crew-Neck Top

Onze dagelijkse werkkledingrapporten suggereren een stuk werk geschikte kleding in verschillende prijzen.
Ik ben altijd op zoek naar tops die aanvoelen als T -shirts, maar iets extra hebben om ze op te heffen. Deze crewneck top van de fabriek van Banana Republic heeft een satijnse look die goed zou passen bij een blazer en een donkere wasim voor een uitstekende “vrijdag voor een driedaags weekend” -look.
Ik geloof dat de “Sterling Gray” een mooie neutrale zou zijn om bij de hand te hebben, maar deze top is ook beschikbaar in “Passion Punch” en “Hula Green” in Lucky Groottes.
De top is $ 24,99 – $ 29,97 bij Banana Republic Factory en is beschikbaar in maten XXS – XXL.
Het einde van Lands heeft een plus-size optie; Het wordt aangeboden in maten 18W – 34W in vijf kleuren en is te koop voor $ 26,97.
Deze publicatie bevat affiliate links en Corporette® kunnen commissies maken voor aankopen met links in dit bericht. Zie hier voor meer informatie. Zeg zo heel erg bedankt voor je steun!
Werkkledingverkoop van notitie voor 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Sale Sale, maar liefst 70% korting!
Neiman Marcus – Verkoop is te koop, maar liefst 75% korting!
NET-A-PORTER-7000+ nieuwe lijnen toegevoegd, maar liefst 80% korting!
Nordstrom – 7.000 nieuwe markdowns voor vrouwen
Lo & Sons – Maar liefst 50% korting!
Van Mercer – magazijnverkoop: maar liefst 60% korting
Loft: Summertime Clearance: Maar liefst 70% korting op routinekosten
J.Crew-$ 75 denim & meer slijtage-nu-stijlen
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 korting op alles; $ 10 korting op elke $ 50 die u uitgeeft

Andere verkoopverkoop:
Buffy-Back-to-school spaargeld: maar liefst 15% korting op hun beddengoed
Parachute-Bespaar maar liefst 40% korting op de laatste kans
Verjonging – Verkoop van de woonruimte: maar liefst 30% korting (lezers houden van hun verlichting)