Welke sieraden draagt ​​u naar kantoor?

Welke sieraden draagt ​​u regelmatig naar het kantoor (en verder)? (Deel Links als je er onlangs een hebt gekocht!) Welke sieraden moet je ervan weerhouden om er weer naar te reiken omdat je het misschien te vaak draagt? (Welke dure sieraden hebben je hebt gekocht, krijgen genoeg slijtage om de prijs te rechtvaardigen – en welke sieraden in je collectie heb je al je geld waard?)

Voor mijn $ 0,02 blijf ik Alexis Bittar -sieraden kopen, want dat zijn de kettingen die ik het meest draag – voor mij is het een gemakkelijke manier om kleur toe te voegen in de buurt van mijn gezicht, omdat ik de neiging heb om zoveel donkere neutralen te dragen. Sommige van mijn meest versleten items zijn deze blauwe hanger en deze neon gele hanger (wat een totale verrassing voor mij is; ik had niet gedacht dat neon geel mijn ding was). Ik kan op dit moment niet te koop vinden, maar de bovenstaande ketting is vergelijkbaar met mijn blauwe hanger, hoewel de mijne iets eenvoudiger is. (Maar nu zal ik die hierboven ook in de gaten houden, ha.)

Dit bericht bevat affiliate links en Corporette® kan commissies verdienen voor aankopen die via links in dit bericht worden gedaan. Zie hier voor meer informatie. Heel erg bedankt voor je steun!

Ik ben altijd blij om de Stephen Dweck Galactische oorbellen te halen die mijn partner voor mij heeft gekocht (nou ja, mijn lijst met gevraagde sieraden gekocht)-ze zijn mooi en interessant zonder te blingy te zijn, en de mistige roze Zie er mooi uit tegen mijn donkere haar. Aan de andere kant, ik hou nog steeds van, maar draag bijna nooit mijn Monica Vinader Siren -oorbellen omdat ze roségoud zijn met lichtblauwe stenen, en ik heb niet veel andere stukjes roségoud om ze te combineren. (Je kunt metalen mixen als je wilt, maar voor mijn $ .02 moet het een beetje meer opzettelijk zijn dan het dragen van één stuk in goud en één stuk in roségoud … maar misschien ben ik dat.)

{gerelateerd: hoe een sieradencollectie voor werk te bouwen}
Eén stuk weet ik niet zeker of ik genoeg waardeer, is mijn Ippolita -ketting. Ik hou van degene die ik heb gekocht, en ik heb er veel van gestalkt, voor een lange periode (6-12 maanden) om te zien wat ik wilde kopen … maar ik vind het gewoon niet leuk $ 300 waard. (Ik heb zojuist gecontroleerd – ik heb er $ 396 voor betaald bij de laatste oproep ervoor; deze eBay -optie lijkt erg op de mijne.)
Ik draag bijna nul van de fijne sieraden die ik heb gekocht bij Macy’s-achtige warenhuizen-ik heb tonnen onyx, granaat, parel en andere kettingen en ringen die ik nauwelijks draag. Ik heb een kleine saffierhanger in de vorm van een diamant die ik nog steeds draag, en een humoristisch grote gouden cocktailring in een paarsachtig/groen semi-lege juweeltje waarvan ik de naam op dit moment vergeet (ik denk dat het mystieke topaz is).

Voor speciale gelegenheden draag ik nog steeds mijn blingy, art deco-y diamanten oorbellen en een rechter diamanten ring-ze voelen allebei nog steeds chique en ik ben blij om ze eruit te trekken. (Ze waren echt moordenaars voor categorie voor mij!)
Lezers, hoe zit het met jou – welke sieraden draag je naar kantoor? Wat zijn je favoriete stukken op herhaling, en welke stukken denk je dat je meer moet dragen?
PSST: Hier zijn enkele van onze favoriete producten om sieraden op te slaan:

<< $ 19,39 $ 21,17 $ 18,99 $ 43,12 $ 12,99 $ 27,50 $ 15,99 $ 16,99 $ 15,99 >

Stock foto’s via stencil (blonde vrouw die een armband en meerdere kettingen en ringen draagt).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *