De trend van gedrukte gesublimeerde kleding: redenen om het dit seizoen te omarmen

De trend van gedrukte gesublimeerde kleding: redenen om het dit seizoen te omarmen
07/04/2017, geplaatst door Alanic Global
Hoe religieus je ook de stijltrends volgt die circuleren in de wereldwijde modescene; Er zijn weinig mode -uitspraken die absolute noodzaak zijn. Evenzo heeft de rage van het dragen van afdrukken recent voorop, en er wordt gezegd dat gedrukte kleding er in uw kast moet zijn. Als je weet hoe je een gedrukte outfit moet samenstellen en dat met vertrouwen dat voor elkaar krijgt, dan ben je de diva bij elk uitje. De sublimatietechnologie heeft de redelijke gedrukte kleding binnengebracht, met veel meer kleuren en in een breed scala aan motieven en patronen.

De lente is hier en je moet iets heel kleurrijks en helder beginnen om jezelf te presenteren. Of het nu in de bloemengesress, het Polka Stiped Palazzo of de abstracte gedrukte kijk op gegolfde top is, er zijn voldoende mogelijkheden om verslaafd te raken, en je kunt ze omarmen voor de meest uitzonderlijke silhouetten. Hier zijn enkele van de redenen om de gedrukte modetrends dit seizoen te rocken.
Voeg kleur toe aan de saaie outfit
Als je de gewone witte of zwarte jurk of top draagt ​​en iets kleurrijks wilt toevoegen, komt het gesublimeerde bedrukte vest of jas of kimono je te hulp. Voeg dit toe om een ​​heerlijk samengevoegde gedrukte look te krijgen en weerspiegelt de meest hip en happening silhouet.

Veel vereiste visuele interesse
De kleurrijke patronen en bedrukte motieven vestigen de aandacht op je jurk door de veel vereiste visuele interesse te creëren. De eenvoudige top kan worden verhoogd met de bedrukte kleurrijke broek, en dit zal het hele silhouet volledig opvrolijken.

Creëert met succes langere lijnen
Als je aan de kortere kant bent, kun je er gemakkelijk slanker uitzien of de langwerpige houding door de fel gestreepte jurken krijgen. Strepen in verschillende tinten creëren een langer beeld van jou.
Haal ze in elke kleur van uw keuze
De gedrukte kleding die worden geproduceerd door sublimatieprintproces zijn te vinden in een reeks kleuren, en u kunt alles krijgen wat u kiest om te dragen.

Je krijgt patronen voor elke gelegenheid
Kleding voor de gelegenheid is geweldig om aan te houden, en je kunt de ideale look voor elke gelegenheid moeiteloos maken. Dus door de sublimatie t-shirts groothandel stukken of de jurken, kun je alles krijgen dat bij je persona past. Bloemen voor de stranduitjes en abstracte motieven voor de muziekfestivals!

De grote en gewaagde voorjaar
Het seizoen van de lente draait helemaal om het toevoegen van kleuren en een dynamisch quotiënt aan je persona, en hiervoor moet je de gesublimeerde kleding dragen. Ze zijn er in grote en gewaagde, of zachte en zoete uiterlijk, vormen de kleurrijke bloemen naar de zwart -witte strepen.

Zorg er dus voor dat u nieuw gedrukte kleding aan uw persona toevoegt, gemaakt door de toonaangevende fabrikanten van sublimatiekleding, en krijgt u uw keuze.

Tags:
gesublimeerde kleding
Sublimatiekledingfabrikanten
sublimatie t-shirts groothandel

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Coffee Break: Apple View Strap

Ik heb ten slotte een nieuwe Apple Watch, dus ik heb op jacht naar schattige uitzichtbanden. (Mijn oude was verhoogd goud, dat uitdagende aankopen van het uitzichtband – evenals het een pijn in de kont begon te zijn om minstens 18 maanden geleden bij te werken. Ik werd machtig gelokt door de Dark Blue Series 7, maar in plaats daarvan ging ik met het zilver Serie 7 in plaats daarvan.)
In elk type evenement – Missoni heeft nu een aantal zeer schattige uitzichtbanden het beste, wat geen productclassificatie is die ik zou hebben geloofd dat ze waren. Deze levendige (afgebeeld) lijkt prachtig; Ik heb deze roze zigzag echt gekocht (maar het is nog niet verschenen).

De ingebeelde weergaveband is $ 135, bij Nordstrom; BloomingDales heeft ook een geweldige selectie.
Deze publicatie omvat affiliate links en Corporette® kunnen commissies maken voor aankopen met links in dit bericht. Zie hier voor nog veel meer details. Zeg zo heel erg bedankt voor je steun!
Werkkledingverkoop van notitie voor 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Sale Sale, maar liefst 70% korting!
Neiman Marcus – Verkoop is te koop, maar liefst 75% korting!
NET-A-PORTER-7000+ nieuwe lijnen toegevoegd, maar liefst 80% korting!
Nordstrom – 7.000 nieuwe markdowns voor vrouwen
Lo & Sons – Maar liefst 50% korting!
Van Mercer – Verkoop van opslagfaciliteiten: maar liefst 60% korting
Loft: Summertime Clearance: Maar liefst 70% korting op routinekosten
J.Crew-$ 75 denim en nog veel meer slijtage-nu-stijlen
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 korting op alles; $ 10 korting op elke $ 50 die u uitgeeft

Andere verkoopverkoop:
Buffy-Back-to-school spaargeld: maar liefst 15% korting op hun beddengoed
Parachute-Bespaar maar liefst 40% korting op de laatste kans
Verjonging – Verkoop van de woonruimte: maar liefst 30% korting (lezers houden van hun verlichting)

Wat zijn de allerbeste kleding van het fitnesscentrum dat vrouwen dit jaar moeten krijgen?

Wat zijn de allerbeste fitnesscentrumkleding die vrouwen dit jaar moeten krijgen?
04/03/2021, gepubliceerd door Alanic Global

De trend van fysieke fitness heeft zich over de hele wereld verspreid en iedereen probeert moeilijk om gezond en fit te blijven. Een aantal deskundige vrouwen raken elke dag op het fitnesscentrum om hun stijl te behouden en zowel in vorm als actief te blijven. Als u nog steeds achterloopt op uw koopvoorbereiding, moet u contact opnemen met prominente aangepaste kledingverkopers op de markt.
Tanktops voor dames
Tanktops zijn perfect voor hardlopen, gym, fitness, yoga, evenals elk type oefening. Een paar bevatten een racerback -stijl en gebonden randen. Deze integreren prestaties, functie en mode. Krijg degenen die een teamhals hebben, is gebonden om ervoor te zorgen dat deze rekbaar blijft en biedt een mooie pasvorm.
Hoge mid -sectie lopende trainingsleggings
Gewoonlijk omvatten deze materiaal dat bedoeld is om perfect in vorm te zijn, je huid vormt die je een gestroomlijnd uiterlijk aanbieden. Investeer in degenen met een 4-weg stretch evenals niet-geziene materiaal dat perfect is voor elk type training. Hoge taille leggings met flat-lock naden verminderen het schuren en hulp om het comfortniveau te verhogen. De ene zijzak is groot voldoende om een ​​mobiele telefoon te plaatsen.

Compressietoppen van vrouwen
De compressietoppen van vrouwen zijn over het algemeen gemaakt met een lichtgewicht materiaal – 15%spandex en 85%polyester. Ze zijn comfortabel, zacht en kunnen worden gebruikt als trainingskleding of relaxte slijtage. Het vochtafwijkingsmateriaal houdt je droog. Ze kregen een naadloze look met lange mouwen, een teamhals, evenals een direct zoom. Het zijn verbazingwekkende shirts voor een moeilijke dag van surfen, roeien, wandelen, zeilen, vissen, rennen, evenals elk type van je geliefde sporten.
Geen showsokken voor sportschool
Deze sokken zijn gemaakt met een comfortabel stretch polyester naast katoenbloed. Krijg degenen die een geavanceerde en innovatieve stijl in elk paar hebben. Er worden grote collecties aangeboden in sterke en heldere tinten met abstracte patronen.

Omkeerbare compressie Dubbele gelaagde sportbeha
Je bent verplicht om een ​​sportbeha te krijgen die is gemaakt met eigenschappen van vochtafwijkingen, evenals de overdracht van vochtigheid mogelijk maakt. Sommige ontwerpen omvatten een kromme-barmhartige en nauwsluitende stijl om maximale ondersteuning en comfort te bieden. Koop er een die zijn gemaakt met een draadvrije structuur naast een racer-back-stijl.

Bedrijfseigenaren als u een nieuwe collectie Fitness Center -kledingstukken voor 2021 aan uw winkel wilt toevoegen, neem dan meteen contact op met een gerenommeerde fabrikant van fysieke fitnesskleding.

Lees meer gespecialiseerde kleding in fitnesscentrum-waarom vereisen u ze?

Audioversie: Wat zijn de allerbeste fitnesscentrumkleding die vrouwen dit jaar moeten krijgen?

Richting:

Tags:
Aangepaste kledingfabrikanten
Aangepaste kledingfabrikanten VS
Aangepaste kledingverkopers
Aangepaste groothandelskleding in Ohio
Aangepaste kledingverkopers
Fabrikanten van fitnesskleding in Colorado
Fabrikanten van fitnesskleding in Californië
fabrikant van fitnesskleding
Fitnesskleding groothandel
fabrikanten van sportschoolkleding in de VAE
sportschoolkleding groothandel
Fabrikanten van sportschoolkleding
Groothandel aangepaste kledingfabrikanten in New York
Groothandel fysieke fitnesskleding in Sydney
Groothandel workout kleding van dames
Groothandel workoutkleding in Maryland
Groothandel workout kledingstukken in Californië
Trainingskleding groothandel in Texas
Workout -leveranciers van kleding in Spanje
workout kledinggroothandel

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Wekelijkse nieuwsupdate

Town & Country keek naar de beste looks van koningin Letizia, terwijl Vogue naar 8 van de beste zomerlooks van Meghan Markle keek.
Luster, een tijdschrift voor gepensioneerde vrouwen, kijkt terug op hoe hun stijl door de jaren heen is veranderd. (Hoedentip voor de lezer die het heeft aanbevolen!)
De Washington Post adviseert hoe u kunt voorkomen dat uw baas uw werkberichten leest.
Fortune kijkt naar hoe Gen Z zo comfortabel is om salarisgegevens te delen. Het advies van de daarin citeerde de experts: “” Ga de langste, witste kerel vinden “en vraag zijn salaris.”
Harper’s Exposition denkt over hoe Millennials die 40 worden eruit zal zien.
De NYT onderzoekt waarom endometriose -symptomen worden afgewezen, ondanks 1 op de 10 vrouwen die deze vorm van chronische pijn ervaren.
De snede adviseert wat te doen als een apotheek u medicijnen ontkent die zijn gekoppeld aan abortus.
Echte simpele kijkt naar de nieuwste gegevens over krachttraining: slechts 30-60 minuten per week verlaagt uw risico op ziekte. (Hier is onze laatste discussie over alle beste krachttrainingsprogramma’s om zonder een sportschool te doen.)
Goed nieuws: vrouwelijke kandidaten vestigen records in 2022 midterms, volgens CNN.
Je lach van de week is van McSweeney’s: “Bedankt voor het bellen van de Perimenopauze -hotline, waar onze wachttijden volledig onvoorspelbaar zijn.”

Onlangs op corporettemoms …

We hebben het advies van de lezers verzameld over het ondersteunen van een eerste keer thuisblijvende vader en spraken over hoe ze omgaan met kleding die je kinderen zijn ontgroeid (zusterpost naar de onze deze week op kastpures!).
We hebben wat kleding aangeboden voor werkende moeders, waaronder enkele basisprincipes van zwangerschap en wasbare werkkleding.

Hebben we iets gemist? Voeg ze hier toe of stuur ze naar news@corporette.com. bedankt! Ook: ben je een moeder of aanstaande moeder? Mis de nieuwsupdate van deze week niet bij corporettemoms.
Sociaal voelen? U kunt ons bekijken op Facebook of Instagram, of via Bloglovin, Pinterest of Twitter!

5 coole ideeën over hoe te winkelen voor herenkleding

5 coole ideeën over hoe te winkelen voor herenkleding
08/11/2021, geplaatst door Alanic Global

Winkelen voor elegante en kosteneffectieve herenkleding kan voor veel mannen een echte uitdaging zijn. Met zo veel stijlen, kleuren, ontwerpen, prints die op de markt beschikbaar zijn gesteld door de kledingdistributeurs, is het vanzelfsprekend dat u in de war raakt wat u moet kiezen. Dus hieronder wordt een handige gids gegeven om kleding te selecteren waardoor je er niet op “goofy” lijkt, in plaats daarvan zal je er scherp uitzien zodat je je goed kunt kleden in budgetvriendelijke kleding van hoge kwaliteit.
Bekijk de 5 onmisbare garderobe mode en kleding voor kleding voor mannen.
Koop verstandig
Als je iets vindt dat je leuk vindt en je ziet dat het past en past perfect bij je, verspil dan geen tijd, maar krijg er een paar, in verschillende kleuren. In plaats van voor de afdrukken te gaan, probeer dan de vaste gekleurde kleding te overwegen, omdat ze normaal gesproken een veiligere gok zijn en bovendien in je garderobe gaan. Zodra je naar huis gaat, haal je de identificatie niet uit en houd het ontvangstbewijs bij je tot de tijd dat je er absoluut zeker van bent dat je het item wilt.
Vind de beste pasvorm
Het is geen probleem om erachter te komen wanneer de kleding strak is, maar het vereist een beetje nader in de buurt van de kwestie om erachter te komen of ze te groot zijn. Het belangrijkste om hier te onthouden is dat je er zo groot uitziet als je kleding en natuurlijk wil je dat niet. T -shirts moeten het lichaam afslaan en moeten ook op de juiste manier rond de schouders passen. Een broek mag de zolen van je schoenen niet aanraken, noch je rond het kruis omhoog.
Kies kleuren die je leuk vindt
Sta niet veel stil aan of een kleur er flatterend uitziet, omdat veel van hen er goed uitzien op een individu zolang de kleur zelf niet smakeloos is. Het is niet nodig om paars of roze te kiezen tot en tenzij je je op je gemak voelt. Een idee hier zou zijn om een ​​paar kleuren te kiezen en al uw kledingartikelen in die kleuren te kopen.
Houd de shorts voor informele uitstapjes
Als je shorts winkelt, kies dan altijd vracht- of kaki-shorts voor casual dagen en selecteer ze niet als je naar je werk gaat of ergens anders op afstand niet-casual, tenzij je in een ijswinkel of op een boot werkt. Je shorts moeten altijd ergens om je knie raken. Ze kunnen flodderig in de benen zijn, maar niet de kont of taille. In je zomerweekends draag je misschien je Polo T -shirt met je kaki -shorts!
Vergeet de accessoires niet
Draag nooit een zwarte riem met bruine schoenen en vice versa. Bezit in plaats daarvan een geweldige platte zwarte lederen riem en een elegant paar zwarte lederen schoenen. Poets ze en combineer ze met je donkere wash jeans en een knop omlaag om die beste date-look te bereiken.
Als service -eigenaar op zoek naar kwaliteitskleding van kwaliteit, moet je niet veel meer wachten, maar neem alleen contact op met de meest populaire onder de Wholesale Mens -kledingverkopers in de VS! Ga door de uitgestrekte catalogus en doe nu een bulkaankoop!
Audioversie: klik hier
Tags:
Bulk kledingdistributeurs
Kledingdistributeurs
Kledingdistributeurs in de VS.
Kledingdistributeurs Groothandel
Men Fashion Clothing Distributors
Herenklekverkopers in Colorado
Groothandel voor herenkleding
Groothandel Mens Clothing Leveranciers USA

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

10 make -overs voor je sneakers

na het gebruik van hakken voor een dag, probeer je voeten in een paar sneakers te glijden, je zult je veel beter voelen en je voeten zullen onmiddellijk worden gedempt in het comfort van de sneakers. Er is een reden waarom sneakers Leicester City Thuisshirt nooit uit de mode raken-het zijn uiterst comfortabele schoenen die goed gaan met dagelijkse relaxte kleding. Dus als je een oud paar sneakers hebt waar je gewoon nog niet van af wilt, dan hoe zit het met het bieden van een mooie make -over?
1. Controles en patronen
Je kunt schilderen op een geruit patroon op je sneakers om ze er fantastisch uit te laten zien. Ga voor heldere sterke kleuren om ervoor te zorgen dat ze echt knallen. Het enige dat u nodig hebt voor deze make -over is wat ducttape, acrylverf, een verf schoon en een schaar. Knip de ducttape uit in uniforme vierkante stukken en steek ze op je sneakers om een ​​geruit patroon te typen. Verf het onderworpen gebied van uw schoenen met een heldere kleur van uw optie en elimineer de ducttape om het opmerkelijke patroon bloot te leggen.
Bron: Allforfashiondesign.com U kunt veel andere patronen produceren met behulp van ducttape, dus word creatief.

2. Schijn en schitteren
Een zekere fire-methode om uw sneakers een nieuw leven te geven, is om er een glans aan toe te voegen. Verf gewoon je sneakers met een witte lijm en strooi er glansstof eromheen. Laat het drogen en stof van de overtollige glitter af. Je sprankelende glansschoenen zijn klaar!
Bron: FashionHacks.me3. Sierlijk in kant
Hoe zit het met je die je coole sneakers sierlijk maakt? Blijf op wat kant aan het voorste deel van je schoenen. Zorg ervoor dat u voldoende lijm gebruikt om het goed te laten plakken. Je kunt de randen bijsnijden en de randen vormen met een schaar.
Bron: DIY-enthousiasts.com4. Uit de vrije hand tekening
Als je artistiek bent, kun je zelfs je sneakers schilderen met behoorlijk stijlen en motieven. Dit is een uitstekende methode om je oude sneakers mooi te maken. Er is geen specifieke methode om dit te doen. Gebruik gewoon acrylverf of markeringen om uw kunst te produceren.

[Lees ook: witte sneakers trend]
Bron: momLifeoutloud.com5. Mors en spatten
Dit is misschien wel de leukste make -over die je je schoenen kunt bieden. Spat gewoon verf op je schoenen met behulp van een kwast. Dit is zo eenvoudig Yokohama F. Marinos Thuisshirt om te doen dat je zelfs in je jongeren (of nichten of neven) kunt touwen om je te helpen dit te maken.

[SC: Mediad]
Bron: stylesaveus.com6. Ombre -techniek
Bescherm de zolen van uw schoenen door ze te bedekken met ducttape. Dit is om ervoor te zorgen dat de materiële kleurstof die we zullen gebruiken de zolen niet verklaart. Gebruik een platte Atalanta BC Thuisshirt borstel, schilder op de materiële kleurstof naar het voorste deel van uw schoen. Geef een laag tot de voorste helft van de schoenen, de tweede laag tot 1/3e daarvan, evenals de 3e laag tot 1/3e van de tweede laag. Het concept is om de voorste punt van de schoen te verzadigen en de kleur naar achteren te laten vervagen. Doe dit totdat u tevreden bent met de kleur. Gebruik vervolgens een vochtige handdoek, wrijf dan voorzichtig alle soorten harde lijnen of patches weg. Wanneer de kleurverschuiving er soepel uitziet, elimineer je de ducttape en laat de schoenen minimaal drie tot vier uur in de schaduw drogen.

Bron: Frankie.com.au7. Star Studded Affair
Als je die kleine bezaaid kralen in handen kunt krijgen (verkrijgbaar bij ambachtelijke supply -winkels of van op internetwinkel), kun je een extreem cool uitziende paar sneakers maken. Deze zullen ervoor zorgen dat je oude sneakers eruit zien als een aantal high-end high-end schoenen.
Bron: eerlijkwtf.com8. Voeg pizzazz toe aan de zolen
Soms heeft een make -over geen uitgebreide veranderingen nodig. Alleen al het verschil maken voor je zolen zal een lange methode gaan om je schoenen er cool uit te laten zien. Gebruik gewoon een bedrukt materiaal of touw of ander materiaal om de rubberen zolen aan de onderkant van uw schoenen te bedekken. Hierdoor zal uw schoenen er onmiddellijk interessanter uitzien.