Pas deze slimme ideeën toe om er slank uit te zien in Anarkali Suits

Houd van je rondingen. We kunnen niet genoeg op deze verklaring benadrukken, wanneer het betrekking heeft op het liefhebben van je lichaam en jezelf. Er zijn manieren om er tegelijkertijd slank en bochtig uit te zien, ook slim en sexy. Een anarkali staat bekend als een zeer standaard stuk voor veel Indiase vrouwen. Het is een stuk dat wordt gedragen door vrouwen en meisjes van elke leeftijd. Anarkalis helpt iemand je mooi, gracieus en comfortabel te voelen. De kleding is allemaal flexibiliteit en elegantie, zeggen we.
In deze tijd zijn er slimme ideeën om er slank uit te zien in Anarkali -pakken. En je kunt de bescheiden Anarkali transformeren in een trendy etnische outfit, als je weet hoe je het goed kunt dragen, dus gebruik de slimme ideeën om er slank uit te zien in Anarkali-pakken, die we vandaag met je zouden delen.

Bron: Girlgloss.comDesigners bedenken tegenwoordig met anarkalis die door AS Monaco Thuisshirt alle lichaamsvormen en maten kunnen worden gedragen. Met verschillende kleuren, stoffen, motieven en opvallend werk aan hen, verschillende stijlen en patronen kunnen ook jij kiezen en je anarkali dragen als een diva. Daarom willen we, om uw persona te verbeteren, graag dat u onze slimme ideeën bekijkt om er slank uit te zien in Anarkali -pakken.
Bron: utsavfashion.comsmart ideeën om er slank uit te zien in Anarkali -pakken
1. Kies stoffen die de illusie van slankheid verbeteren
Weefsel, tule en pure of net, zijn stoffen die de huidige modetrends in etnische kleding kunnen zijn die de ronde doen, en veel anarkalis worden ook gevonden met behulp van deze stoffen. Maar kies stoffen die u helpen een illusie van slankheid te creëren. Bijvoorbeeld, crêpe en pure georgette, ook chiffon. Dit zijn stoffen die u helpen een Kawasaki Frontale Thuisshirt illusie van slankheid te creëren, en dat is precies waar we naar streven, nietwaar?
Bron: sareka.com2. Controleer op de neklijnen bij het plukken van een anarkali
Er zijn een reeks halslijnen wanneer het betrekking heeft op Indiase etnische kleding, vooral Anarkalis waaruit u kunt kiezen. Als je echter een beetje veel meer bent aan de zwaardere kant of de gezondere kant, moet je op zoek gaan naar anarkalis die geen zware fakkels om de nek hebben. Ze mogen ook geen boothals hebben die te veel van het borstgebied blootlegt. Selecteer ook geen diepe nek of backless anarkalis, of anarkalis met riemen erop. Met dergelijke ontwerpen zou je alleen de aandacht vestigen op de ongewenste delen van het lichaam; De zware bustline en de zware nek, die een illusie van minder hoogte en zwaardere kenmerken creëert. Wat je liever moet selecteren zijn hoge nek en V -nek, rechte sneden en bandnekken, of de basis een lijn anarkali, die een illusie van een slanke en trim -look veroorzaakt.

[SC: Mediad]
Bron: diyg.com3. De lengte van de Anarkali is van groot belang
Kijk RB Leipzig Thuisshirt altijd goed naar de lengte en kies vervolgens het Anarkali -type dat u wilt krijgen en dragen. Als je aan de gezonder bent, moet je geen anarkalis dragen die kort zijn, naar de heupen komen of in het midden zijn. Wat je moet selecteren zijn anarkalis die lang zijn, en ze moeten zwaar worden uitgelaagd. Dit helpt de aandacht af te leiden en zorgt ervoor dat het lichaam er slanker en groter uitziet. Neem contact op met de stylist om te zien welke Anarkali -lengte het beste is voor uw type lichaam. Pak Anarkalis niet op die te lang of te kort zijn, omdat ze je niet gracieus zouden laten zien of uitblijven als verrukkelijk.

Bron: pinterest.co.uk/gayatricng/suits/4. Kies motieven die klein en schattig verfraaid zijn
Bij het oppakken van geborduurde of bedrukte stukken in Anarkalis, zou het altijd het beste zijn om patronen en borduurwerk te kiezen, afdrukken die ook niet te groot of groot zijn. Het werk moet klein en dun zijn, wat een slimheid veroorzaakt. Met patronen en prints of borduurwerk werken te groot op het lichaam van de Anarkali, ziet u er vaak zwaarder uit, zelfs als u dat niet bent. Daarom moeten de grote motieven en prints of patronen worden vermeden zoals de pest.
Bron: styloplanet.com5. Selecteer solide en donkere kleuren
Elke fashionista zou op de hoogte zijn van deze regel, zoals de duimregel. Donkere kleuren hebben vaak een aantrekkingskracht van slankheid die ermee verbonden is. Donkere kleuren, tinten en kleuren hoeven niet noodzakelijk een monotoon en saai te zijn. Er zijn veel donkere tinten die erg aantrekkelijk zijn, en je kunt kiezen en kiezen uit allemaal. Bijvoorbeeld, flesgroenen en donkere rood, marine en koninklijke blues, paars en karmozijnrood, witte wijntinten en marrons, ze passen allemaal goed bij onze Indiase huidtinten, en ze laten je er ook slank en aantrekkelijk uitzien. Dit zijn kleuren die zeker hoofden kunnen draaien en ze hebben ook een opvallende aantrekkingskracht.

Bron: utsavsaree.in6. Vergeet niet de magie van hakken
Hakken zijn nodig om te bezitten en te dragen, ongeacht uw levensstijl en achtergrond. Als je je slank en aantrekkelijk, trendy en chic wilt voelen en er uitzien, kunnen hakken wonderen doen. In plaats van je gewoon af te vragen hoe je je moet kleden om er slank uit te zien in Anarkali -pakken, investeer je in hakken. U kunt het ontwerp en de kleuren van het schoenen kiezen dat u van plan bent te dragen, het merk en het model van de hakken ook, en het zou een illusie van Slimness Ideal wegmaken. glijd in je favoriete hiels en je zou er verfijnd en sierlijk uitzien; ook erg elegant.
Bron: gujaratimidday.com7. De pasvorm moet goed zijn
Hoe sierlijk de anarkali ook is, welke kleur het is, welke stof werd gebruikt om het te maken en welke ontwerpen of moties erop zijn verfraaid, als de pasvorm goed is, zou er geen diva worden voor het moment . De ideale pasvorm of een mooi gestikte outfit kan je onmiddellijk een illusie van slank en aantrekkelijkheid maken. Pak Anarkali -pakken niet op die te los of te figuur knuffelen, tenzij je een atletisch lichaam hebt. De aanpassing moet goed zijn, anders zou je niet in staat zijn om de illusie van slankheid te creëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *