Celebrity Mom-To-Be zwangerschapsstijlen-Kareena Kapoor en Mira Rajput

ziet eruit alsof Bollywood dit jaar Manchester City Thuisshirt echt gezegend is. Kareena Kapoor Khan en Mira Rajput zijn mama’s om te zijn en ze zijn behoorlijk modieus. Bollywood krijgt nu nog een Khan en Kapoor toegevoegd aan hun lange lijst met clans.
Kareena en Mira zijn in feite de epitomes van de zwangerschapsmode. Inspirerend honderden mama’s met hun vlekkeloze stijlen, beiden beide aanstaande mama’s hun zwangerschappen vrij goed en hebben we genoeg bewijs daarvan! Kijk maar eens naar de manier waarop ze moeiteloos gekleed zijn. Of het nu een diner is of een modeweek, we zijn serieus jaloers op hoe beide dames hun zwangerschappen beheren!

[Lees ook: Hollywood Celebrity Moeder en dochterparen die de bijgewerkte chique trends laten zien]

De meesten van ons zullen het erover eens zijn dat zwangerschapsmode een beetje moeilijk te beheersen is. Er is zoveel aan de hand met je lichaam dat het moeilijk wordt om je op een bepaald gebied te concentreren. Het beste is dat de modewereld veel meer accepteert om te verwachten dat moeders en plus size zwangerschapskleding tegenwoordig behoorlijk trendy zijn. Van maxi -jurken tot comfortabele en rekbare rokken, mama’s hebben nogal wat keuzes wanneer het betrekking heeft op het selecteren van trendy zwangerschapskleding.

We zijn het er allemaal over eens dat zwangerschapsjurken de gemakkelijkste dingen zijn om te dragen en ongetwijfeld ook de meest comfortabele zijn. Maar als je echt van een goede mode houdt, zullen Kareena en Mira je een aantal ernstige zwangerschapsglow -doelen geven. Als je een zwangere mode van vrouwen probeert te vinden, zou je niet ver moeten wagen, omdat deze twee dames een aantal fantastische kleding hebben om je er op je best te lijken.
Laten we eens kijken naar de stijlen van Bebo en Mira:
Onze eigen Bebo had een ongelooflijke mode -revisie. Ze veranderde niet alleen van haar gewicht, maar haar stijl is ook getransformeerd. Ze kleedt zich veel modieus aan nu ze wat zwangerschapsmode verstandt. In feite maakt ze zelfs een gemeenschappelijke top en erken er oh-zo-klassy uit! We hebben onze geliefde looks uitgekozen vanaf de tijd dat Kareena haar babybult heeft gehad. Waarschuwing: ze kon er niet beter uitzien! Mira Rajput ziet er altijd schattig uit. Alles en nog wat ze draagt, maakt haar er uiterst schattig uit.

Laten we eens kijken naar enkele van de stijlen die Bebo en Mira hebben gehad:
Kaftan -jurk:
Kaftan -jurken zijn echt comfortabel en zwangere mama’s zouden graag dat niveau van vrijheid hebben als het betrekking heeft op luchtige kleding zoals deze. Kareena lijkt zo op hun gemak in deze Kaftan dat we alle aanstaande mama’s willen vertellen om aanwijzingen Club America Thuisshirt over zwangerschapsmode van haar te nemen. Hier zijn enkele Kaftan -looks voor zwangere moeders:
[Lees ook: veel elegante en modieus fit Bollywood’s moeders]

Maxi -jurken:
Nog een van onze favoriete jurken zijn maxi -jurken. Langere jurken geven je zoveel meer bewegingsvrijheid en het is altijd veel gemakkelijker om je bult te ondersteunen als je zo’n jurk hebt. Hier is Kareena Kapoor Khan met een zeer comfortabele rode en wit gestreepte maxi -jurk.
[]

Lange salwars:
Deze is voor Mira Rajput. Hoewel OGC Nice Thuisshirt we haar vaak elegante kant hebben gezien (op pagina 3 en op Shahid’s Instagram), is Mira erg cam verlegen en we krijgen haar mooie gezicht nauwelijks te zien. Na haar onbevestigde zwangerschapsgeruchten (de heer en mevrouw Shahid Kapur moeten hun kleine erwt nog in een pod bevestigen), is Mira nauwelijks te zien. Maar we hadden het geluk om haar en haar babybuil te bekijken tijdens de recente Lakme Fashion Week. Ze droeg een lange en stromende salwar die het beste op haar leek. Gezien het feit dat de geruchtenmolens al zo hard karnen, konden we het niet helpen, maar merken haar zeer zorgvuldig verborgen babybuil!

Mira en Kareena, de wereld wacht met vaste ademhaling op je kleine bundels van vreugde! Laten we hopen dat we ze snel zien. En tot dan, blijf een fantastische zwangerschapsmode schommelen en inspireer al die aanstaande moeders daar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *