Bigg Boss 7 Grand Finale: Gauhar Khan en Tannisha’s stijlverklaring

Het is tijd om de feestpoppers mee te nemen en je dansschoenen aan te trekken! Die-hard fans van Bigg Boss 7 wachtten gretig op om te bekijken wie het ongelooflijke prijzengeld zou winnen-nou ja, het is de favoriet van iedereen. Gauhar Khan, die niet alleen taken won, maar ook harten in de hele natie stal.

De overwinning van Gauhar in de Bigg Boss 7 is een combinatie van haar harde werk, vertrouwen, glamourische quotiënt en drop-dead mooie looks. Ze Southampton FC Thuisshirt is de meest stijlvolle en trendy deelnemer in het huis van Bigg Boss 7 geweest met haar vlammende rode pouts, prachtige neons en lange lokken.
Gauhar in een spectaculaire zilveren jurk
Omdat de samenwerking tussen Gauhar Khan en Sangram dichtbij was, was het echt een nagelbijtende en opwindende ervaring. Gauhar zag er sprankelend uit in een backless, halter nek zilveren jurk met een gewaagde spleet. Met een kanten lijfje en backless styling accentueerde de jurk haar figuur en bracht de rondingen naar voren. Haar haar zag er prachtig uit in zijn lange zijden rechte avatar.

Wat de duidelijke blik maakte, was de manier waarop haar ogen twinkelden van geluk en een prachtige roze pruil die veranderde in een brede, verbluffende glimlach. Ze stelde het in stijl uit met prachtige puntige hakken, een solo -armband en kroonluchter oorbellen. Met printroze lippen, Kohl omrande ogen en lange wimpers, zag ze er schitterend uit en een hoogste stijlicoon.

Tannisha in Pink: Fusion Style

Aan de andere kant was Tannisha Mukherjee, die tweede werd, gekleed in een vloerjurk in de vloerstijl. De roze outfit in de korsetstijl had een lange stromende structuur en een brede spleet om een gepaste zwarte broek te onthullen met een prachtige conventionele grens. Ze droeg enorme gevaarlijke, een beetje zilveren bindi en roze rouge die een zachte Palmeiras Thuisshirt blos gaf aan haar gelaatstrekken. Haar haar werd losgelaten in mooie krullen over haar schouders gegooid. De keuze van de outfit had echter beter kunnen zijn voor de finale gezien het feit dat ze een tweede was en het was de grote finale van het vermakelijke Bigg Boss 7 -seizoen.
[SC: Mediad]

Terwijl Gauhar en Kushal Tandon hun eigen deel van schattige, romantische momenten hadden. We moeten zeggen dat ze een best goed uitziend stel maken met het inherente gevoel voor stijl van Gauhar en het knappe uiterlijk van Kushal. Hier zijn enkele momenten uit de show waar we dol zijn op Kushal en Gauhar die er ongelooflijk en glamoureus uitzien: samen:

Nou, we houden van het Kushal- en Gauhar -paar voor hun opmerkelijke chemie, geweldige stijl en mode -statement. Op de grote finale werden ze gezien om een intieme knuffel en mooie momenten na de Borussia Dortmund Thuisshirt overwinning van Gauhar te delen!
Wie was je favoriete stijlvolle en lieve Jodi uit het huis van Bigg Boss 7?
Afbeeldingen Bron: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *