10 make -overs voor je sneakers

na het gebruik van hakken voor een dag, probeer je voeten in een paar sneakers te glijden, je zult je veel beter voelen en je voeten zullen onmiddellijk worden gedempt in het comfort van de sneakers. Er is een reden waarom sneakers Leicester City Thuisshirt nooit uit de mode raken-het zijn uiterst comfortabele schoenen die goed gaan met dagelijkse relaxte kleding. Dus als je een oud paar sneakers hebt waar je gewoon nog niet van af wilt, dan hoe zit het met het bieden van een mooie make -over?
1. Controles en patronen
Je kunt schilderen op een geruit patroon op je sneakers om ze er fantastisch uit te laten zien. Ga voor heldere sterke kleuren om ervoor te zorgen dat ze echt knallen. Het enige dat u nodig hebt voor deze make -over is wat ducttape, acrylverf, een verf schoon en een schaar. Knip de ducttape uit in uniforme vierkante stukken en steek ze op je sneakers om een ​​geruit patroon te typen. Verf het onderworpen gebied van uw schoenen met een heldere kleur van uw optie en elimineer de ducttape om het opmerkelijke patroon bloot te leggen.
Bron: Allforfashiondesign.com U kunt veel andere patronen produceren met behulp van ducttape, dus word creatief.

2. Schijn en schitteren
Een zekere fire-methode om uw sneakers een nieuw leven te geven, is om er een glans aan toe te voegen. Verf gewoon je sneakers met een witte lijm en strooi er glansstof eromheen. Laat het drogen en stof van de overtollige glitter af. Je sprankelende glansschoenen zijn klaar!
Bron: FashionHacks.me3. Sierlijk in kant
Hoe zit het met je die je coole sneakers sierlijk maakt? Blijf op wat kant aan het voorste deel van je schoenen. Zorg ervoor dat u voldoende lijm gebruikt om het goed te laten plakken. Je kunt de randen bijsnijden en de randen vormen met een schaar.
Bron: DIY-enthousiasts.com4. Uit de vrije hand tekening
Als je artistiek bent, kun je zelfs je sneakers schilderen met behoorlijk stijlen en motieven. Dit is een uitstekende methode om je oude sneakers mooi te maken. Er is geen specifieke methode om dit te doen. Gebruik gewoon acrylverf of markeringen om uw kunst te produceren.

[Lees ook: witte sneakers trend]
Bron: momLifeoutloud.com5. Mors en spatten
Dit is misschien wel de leukste make -over die je je schoenen kunt bieden. Spat gewoon verf op je schoenen met behulp van een kwast. Dit is zo eenvoudig Yokohama F. Marinos Thuisshirt om te doen dat je zelfs in je jongeren (of nichten of neven) kunt touwen om je te helpen dit te maken.

[SC: Mediad]
Bron: stylesaveus.com6. Ombre -techniek
Bescherm de zolen van uw schoenen door ze te bedekken met ducttape. Dit is om ervoor te zorgen dat de materiële kleurstof die we zullen gebruiken de zolen niet verklaart. Gebruik een platte Atalanta BC Thuisshirt borstel, schilder op de materiële kleurstof naar het voorste deel van uw schoen. Geef een laag tot de voorste helft van de schoenen, de tweede laag tot 1/3e daarvan, evenals de 3e laag tot 1/3e van de tweede laag. Het concept is om de voorste punt van de schoen te verzadigen en de kleur naar achteren te laten vervagen. Doe dit totdat u tevreden bent met de kleur. Gebruik vervolgens een vochtige handdoek, wrijf dan voorzichtig alle soorten harde lijnen of patches weg. Wanneer de kleurverschuiving er soepel uitziet, elimineer je de ducttape en laat de schoenen minimaal drie tot vier uur in de schaduw drogen.

Bron: Frankie.com.au7. Star Studded Affair
Als je die kleine bezaaid kralen in handen kunt krijgen (verkrijgbaar bij ambachtelijke supply -winkels of van op internetwinkel), kun je een extreem cool uitziende paar sneakers maken. Deze zullen ervoor zorgen dat je oude sneakers eruit zien als een aantal high-end high-end schoenen.
Bron: eerlijkwtf.com8. Voeg pizzazz toe aan de zolen
Soms heeft een make -over geen uitgebreide veranderingen nodig. Alleen al het verschil maken voor je zolen zal een lange methode gaan om je schoenen er cool uit te laten zien. Gebruik gewoon een bedrukt materiaal of touw of ander materiaal om de rubberen zolen aan de onderkant van uw schoenen te bedekken. Hierdoor zal uw schoenen er onmiddellijk interessanter uitzien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *