Zadeltas voor Summer Fashion 2016!

Zadeltas voor Summer Fashion 2016! – De afgeronde bodem van de klassieke stijl, flap detail en crossbody -riem zijn ontwerpelementen die we kennen van hun hoogtijdagen in de jaren ’70, alleen deze keer rond de vorm Vissel Kobe Thuisshirt is Aston Villa FC Thuisshirt een beetje kleiner, vandaar: nu zijn ze ‘mini’ zadel Tassen.

Via spaarzins en draden
Camel is zo’n geweldige neutraal die bij alles hoort- ik merk dat ik het het hele jaar door consequent draag. Er zijn veel redenen om van zadelzakken te houden: ze kunnen het hele jaar door worden gedragen en de crossbody-band is gelijk aan handsfree slijtage.

Via Sincerelyjules
via naadloze zee
Zadeltas voor Summer Fashion 2016! Via Popsugar Popsugar
Via Hellofashionblog
De nieuwe ‘mini’ stijl van de tas dwingt ons ook om minder niet veel meer te dragen dan een smartphone, lippenstift en portemonnee zijn nodig.

Naadloze zee
Zadeltas voor Summer Fashion 2016!
Off Carry Top, White T -shirt en jeans, veter sandalen, Welden Deens Voetbalelftal Thuisshirt Zadeltas – door middel van @TheFoxandshe
Er gaat niets boven een geweldig zadeltas
LCB -stijl modeblogger
Het beste van alles? Vrijwel elke ontwerper heeft een versie van de zadeltas, dus er is een optie voor iedereen voor elke prijs.

Isabel Marant Boho Blouse en één theelepel partner jeans prosecco & plaid
Gal stelt Glam Floral Romper voor de lente – weelderige romper, uitrusting trui en Cuyana -tas
Crossbody zadeltas met zwart -witte blokprintjurk
Blauw geborduurd Off Carry Dress en Tan Leather Saddle Bag
Blair Staky – The Fox & She
Wees live
BDG Tiny Saddle Bag
Een denim off-the-shoulder top met slanke jeans, een zadeltas en suède pompen
Een schattige roze zadeltas met kwastjes
[IMG]

Outfitconcepten met backpack voor deze Summertime

kledingconcepten met backpack voor deze zomer-ooit gedacht als een on-trendy modeproduct strikt voor het gebruik van instellingskinderen, maakt de rugzak een mode-comeback.

Ze zijn misschien niet naar ieders smaak, maar een modieuze rugzak is een praktisch en trendy item. Het lijkt erop dat handtassen zowel zwaarder als zwaarder worden en dat is waar rugzakken binnenkomen. Een rugzak hebben kan niet alleen Villarreal CF Thuisshirt je rug als schouders redden, maar je kunt ook al je benodigdheden in stijl brengen. Rugzakken zijn ook absolute must-haves voor stagiairs en als je de juiste krijgt, je hoeft niet rond een aparte portemonnee te slepen.

Misschien heb je Manchester United Thuisshirt een aantal kledingconcepten met modieuze rugzakken hieronder voor meer inspiraties!

[Su_Slider Source = ”Media: 4148,4147,4146,4145,4143,4142,4141,4140,4139,4138,4137 ″ limiet =” 25 ″ link FC Utrecht Thuisshirt = ”Attachment” Breedte = ”520 ″ Hoogte =” 860 ″]]]]

via