Wekelijkse nieuwsupdate

Town & Country keek naar de beste looks van koningin Letizia, terwijl Vogue naar 8 van de beste zomerlooks van Meghan Markle keek.
Luster, een tijdschrift voor gepensioneerde vrouwen, kijkt terug op hoe hun stijl door de jaren heen is veranderd. (Hoedentip voor de lezer die het heeft aanbevolen!)
De Washington Post adviseert hoe u kunt voorkomen dat uw baas uw werkberichten leest.
Fortune kijkt naar hoe Gen Z zo comfortabel is om salarisgegevens te delen. Het advies van de daarin citeerde de experts: “” Ga de langste, witste kerel vinden “en vraag zijn salaris.”
Harper’s Exposition denkt over hoe Millennials die 40 worden eruit zal zien.
De NYT onderzoekt waarom endometriose -symptomen worden afgewezen, ondanks 1 op de 10 vrouwen die deze vorm van chronische pijn ervaren.
De snede adviseert wat te doen als een apotheek u medicijnen ontkent die zijn gekoppeld aan abortus.
Echte simpele kijkt naar de nieuwste gegevens over krachttraining: slechts 30-60 minuten per week verlaagt uw risico op ziekte. (Hier is onze laatste discussie over alle beste krachttrainingsprogramma’s om zonder een sportschool te doen.)
Goed nieuws: vrouwelijke kandidaten vestigen records in 2022 midterms, volgens CNN.
Je lach van de week is van McSweeney’s: “Bedankt voor het bellen van de Perimenopauze -hotline, waar onze wachttijden volledig onvoorspelbaar zijn.”

Onlangs op corporettemoms …

We hebben het advies van de lezers verzameld over het ondersteunen van een eerste keer thuisblijvende vader en spraken over hoe ze omgaan met kleding die je kinderen zijn ontgroeid (zusterpost naar de onze deze week op kastpures!).
We hebben wat kleding aangeboden voor werkende moeders, waaronder enkele basisprincipes van zwangerschap en wasbare werkkleding.

Hebben we iets gemist? Voeg ze hier toe of stuur ze naar news@corporette.com. bedankt! Ook: ben je een moeder of aanstaande moeder? Mis de nieuwsupdate van deze week niet bij corporettemoms.
Sociaal voelen? U kunt ons bekijken op Facebook of Instagram, of via Bloglovin, Pinterest of Twitter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *