3 kledingmythen die je moet breken meteen (deel 1)

3 kleding mythen die je meteen moet breken (deel 1)
20/04/2017, geplaatst door Alanic Global
We kunnen gewoon zonder reden rebelleren! Die schandelijke slogans ontgroeien ons met leeftijd. Maar soms is het nodig om in opstand te komen. Om het bijgeloof te doorbreken. En wanneer het betrekking heeft op mode, moeten ze onmiddellijk worden gedaan. Er zijn enkele (zeer onredelijke) mythen geweest die hun rondes in het modecircuit deden. We houden van het overtreden van regels. Dus ja, hier kijkt naar hen en hoe ze ze kunnen verpletteren. De post is verdeeld in twee delen om veel meer van de mythen te dekken en veel meer te breken. verheugd zijn de mode -outlaw!

Mythe #1: Navy en Black werken niet samen
Hoe voel je je om twee van de grootste tinten in het kleurenspectrum te combineren? Geweldig goed! Navy is geweldig en zo is zwart. En wanneer ze samen worden gedragen, is het resultaat altijd verbluffend. In de afgelopen jaren hebben de kleuren hun relevantie verloren (dankzij de pastelkleuren! Waar we trouwens allemaal van houden), maar deze twee zijn perfect. Kies stukken die elkaar aanvullen. Dus als u een zwart leren jas selecteert, werken blauwe spijkerbroeken veel meer dan prima. Integendeel, als je een marine -blazer draagt, voegt zwarte broek toe aan het uiterlijk. De truc gaat over het combineren van niet over kleuren.
Mythe #2: Brown is de stad uit
Brown, een aardse kleur die dicht bij het weerspiegelen van het houten leven (echter niet letterlijk) al geruime tijd uit de vraag is geweest. De reden- het lijkt te tot de aarde. Maar herinner ons er nog een keer aan, waarom is dat slecht? Bruine broek zijn slimme, bruine T -shirts zien er elegant uit en bruine schoenen zijn formeel. Voeg dus als een woord van advies bruin toe aan je garderobe. Kies het sieren de ideale stukken en zie dat je het middelpunt van de aandacht wordt. Private Label Clothing Makers USA hebben deze schaduw gebruikt om veel van hun nieuwe collectie te bouwen.

Mythe #3: Joggers zijn strikt voor de sportschooltijd
Aan degene die deze mythe begon, was niet zeker of er iets dat er iets wordt genoemd, bestaat in de modewereld. De joggers zijn comfortabel en houden de drager op hun gemak. En ze zijn aan de belichaming van stijl en verfijning (als je ze correct draagt). Dus waarom draag je ze niet altijd, totdat ze het eens zijn met de verbandregels! Het dragen van een jogger helpt je er moeiteloos uit te zien, vooral wanneer je wordt gedragen met een T-shirt en sneakers. Houd het kleur minimaal en breng een balans in de look om een ​​winnaar te verschijnen.
De mythen zijn gewoon te overweldigend, want ze zijn allesbehalve waar. De cruciale is om de trucs te weten over het dragen van een bepaalde kleur of stuk. Kleed ze op de juiste manier aan en niets is onjuist. Kledingmakers voor privéetiket gebruiken alles wat u nodig hebt om de mode -sagen te breken. Handelaars die geïnteresseerd zijn om een ​​bulkaankoop te doen, kunnen hen in bulk krijgen.
Gewoon om te zeggen, dit is geen einde aan de kledingmythen. Er is veel meer aan de hand. Volg deze ruimte en ontdek er veel meer over hen in deel 2.
Geluidsbestand:
Geluids speler

00:00
00:00
00:00

Tags:
Private Label -kleding
Private Label kledingmakers VS

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *