De trend van gedrukte gesublimeerde kleding: redenen om het dit seizoen te omarmen

De trend van gedrukte gesublimeerde kleding: redenen om het dit seizoen te omarmen
07/04/2017, geplaatst door Alanic Global
Hoe religieus je ook de stijltrends volgt die circuleren in de wereldwijde modescene; Er zijn weinig mode -uitspraken die absolute noodzaak zijn. Evenzo heeft de rage van het dragen van afdrukken recent voorop, en er wordt gezegd dat gedrukte kleding er in uw kast moet zijn. Als je weet hoe je een gedrukte outfit moet samenstellen en dat met vertrouwen dat voor elkaar krijgt, dan ben je de diva bij elk uitje. De sublimatietechnologie heeft de redelijke gedrukte kleding binnengebracht, met veel meer kleuren en in een breed scala aan motieven en patronen.

De lente is hier en je moet iets heel kleurrijks en helder beginnen om jezelf te presenteren. Of het nu in de bloemengesress, het Polka Stiped Palazzo of de abstracte gedrukte kijk op gegolfde top is, er zijn voldoende mogelijkheden om verslaafd te raken, en je kunt ze omarmen voor de meest uitzonderlijke silhouetten. Hier zijn enkele van de redenen om de gedrukte modetrends dit seizoen te rocken.
Voeg kleur toe aan de saaie outfit
Als je de gewone witte of zwarte jurk of top draagt ​​en iets kleurrijks wilt toevoegen, komt het gesublimeerde bedrukte vest of jas of kimono je te hulp. Voeg dit toe om een ​​heerlijk samengevoegde gedrukte look te krijgen en weerspiegelt de meest hip en happening silhouet.

Veel vereiste visuele interesse
De kleurrijke patronen en bedrukte motieven vestigen de aandacht op je jurk door de veel vereiste visuele interesse te creëren. De eenvoudige top kan worden verhoogd met de bedrukte kleurrijke broek, en dit zal het hele silhouet volledig opvrolijken.

Creëert met succes langere lijnen
Als je aan de kortere kant bent, kun je er gemakkelijk slanker uitzien of de langwerpige houding door de fel gestreepte jurken krijgen. Strepen in verschillende tinten creëren een langer beeld van jou.
Haal ze in elke kleur van uw keuze
De gedrukte kleding die worden geproduceerd door sublimatieprintproces zijn te vinden in een reeks kleuren, en u kunt alles krijgen wat u kiest om te dragen.

Je krijgt patronen voor elke gelegenheid
Kleding voor de gelegenheid is geweldig om aan te houden, en je kunt de ideale look voor elke gelegenheid moeiteloos maken. Dus door de sublimatie t-shirts groothandel stukken of de jurken, kun je alles krijgen dat bij je persona past. Bloemen voor de stranduitjes en abstracte motieven voor de muziekfestivals!

De grote en gewaagde voorjaar
Het seizoen van de lente draait helemaal om het toevoegen van kleuren en een dynamisch quotiënt aan je persona, en hiervoor moet je de gesublimeerde kleding dragen. Ze zijn er in grote en gewaagde, of zachte en zoete uiterlijk, vormen de kleurrijke bloemen naar de zwart -witte strepen.

Zorg er dus voor dat u nieuw gedrukte kleding aan uw persona toevoegt, gemaakt door de toonaangevende fabrikanten van sublimatiekleding, en krijgt u uw keuze.

Tags:
gesublimeerde kleding
Sublimatiekledingfabrikanten
sublimatie t-shirts groothandel

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *